top of page
alex-bunday-_MdUz-1Ofsg-unsplash.jpg
edceee-G35D9jK1Bf0-unsplash.jpg
Security Camera

VIDEO
NADZOR

Hikvision unapređuje osnovne tehnologije kodiranja zvuka i videa, obradu video slika i skladištenje podataka, kao i napredne tehnologije poput veštačke inteligencije, računarstva u oblaku i velikih podataka. Tokom proteklih nekoliko godina, Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba kupaca na različitim vertikalnim tržištima, uključujući javnu bezbednost, transport, maloprodaju, obrazovanje, zdravstvo, finansijske institucije, inteligentne zgrade i druga. Shodno tome, kompanija pruža profesionalna i prilagođena rešenja kako bi zadovoljila različite zahteve tržišta. Pored industrije video zaštite, Hikvision je proširio svoje poslovanje i na tehnologiju pametnih kuća, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku, sve zasnovano na tehnologiji video inteligencije, kako bi istražili kanale za održavanje dugoročnog razvoja.

Dahua Technology osnovala je više od 200 pokrajinskih predstavništava u Kini, kao i 54 inostrane podružnice i predstavništva koja pokrivaju azijsko-pacifički region, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regione kako bi klijentima pružali brze i visokokvalitetne usluge. Dahua proizvodi se široko primenjuju na ključnim vertikalnim tržištima, kao što su javna bezbednost, saobraćaj, maloprodaja, bankarstvo i finansije, energija itd. Brojni veliki projekti instalirani su sa Dahua rešenjima i proizvodima - China International Import Ekpo, Olimpijske igre u Riju, samit G20 Hangzhou , 28. i 29. samit ASEAN -a, metro Recife u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Axis distribuira i nudi podršku za mrežne kamere kompanije Canon u sledećim distributivnim oblastima: Evropa, Bliski istok, Afrika, SAD, Kanada, Australija i Novi Zeland.

Canonove mrežne kamere nude odličan kvalitet slike, PTZ funkcionalnost i sveobuhvatnu podršku za U/I, audio i integrisanu video analizu.

FLIR dizajnira, razvija, proizvodi, prodaje i distribuira tehnologije koje poboljšavaju percepciju i svest. FLIR inovativna senzorska rešenja u svakodnevni život kroz termovizijsko snimanje, snimanje vidljive svetlosti, video analitiku, merenje i dijagnostiku i napredne sisteme za otkrivanje pretnji.

 

Kompanija FLIR nudi raznovrstan portfolio koji služi za brojne aplikacije na državnom i odbrambenom, industrijskom i komercijalnom tržištu. Ovi proizvodi pomažu službama hitne pomoći i vojnom osoblju da zaštite i spasu živote, promovišu efikasnost u zanatima i inoviraju tehnologije okrenute potrošačima. FLIR teži jačanju javne bezbednosti i blagostanja, povećanju energetske i vremenske efikasnosti i doprinosu zdravim i inteligentnim zajednicama.

bottom of page