top of page
alex-bunday-_MdUz-1Ofsg-unsplash.jpg
edceee-G35D9jK1Bf0-unsplash.jpg
Hands on Computer Keyboard

PROTIVPROVALNI
SISTEMI

Najpouzdaniji način zaštite

Da li se osećate nedovoljno zaštićeno u svojoj kući, i imate osećaj kao da instalacija dodatnih brava neće pomoći?

Alarmni sistem protiv provale je skup međusobno povezanih uređaja koji ima za cilj da zaštiti objekat od uljeza i da obavesti vlasnika ili/i nadzornu stanicu/centar o bilo kakvom kršenju zaštićenih zona. 

Postoje različite vrste alarma koji se mogu uklopiti sa vašim zahtevima i finansijskim mogućnostima, bilo da vam je potreban jednostavan alarmni sistem pogodan za osnovnu zaštitu kuće/stana ili naprednija struktura, koja će pored osnovnih funkcija uveliko poboljšati životne ugodnosti korisnika. Takođe tu su i dizajneri sistema, kompanija za ugradnju ili jednostavno instalater, koja vam može pomoći da odaberete optimalno rešenje.

U koliko vam je potrebna kontrola pristupa (motorizirana vrata), kontrola osvetljenja i grejanja i mnogi drugi zadaci automatizacije kuće/zgrade, preporučujemo naprednije sisteme. 

Uz Interfejsne uređaje (manipulatori), savremene tastature i dodirni paneli, osim estetskog izgleda i intuitivnog rada, imate mogućnost skladištenja mapa objekta na memorijske kartice, tako lakše kontrolišete celokupni sistema, mobilnih telefona i drugih uređaja sa namenskim aplikacijama i internet vezom.

Alarmni sistemi PARADOX, Alarmni sistemi HIKVISION digitalni senzori, analogni senzori, akustični detektori, seizmički detektori, spoljni detektori, specijalni detektori, infracrvene IR barijere, MAGELLAN bežične alarmne centrale, šifratori, napajanja magellan, moduli za proširenje, bežični senzori, magelan daljinske komande, moduli za komunikaciju, spectra SP alarmne centrale, digiplex evo, gprs, gsm i IP moduli, magnetni kontakti.

bottom of page